Emil Persson

Emil Persson

Emil Persson

Musik, film och tv med Emil Persson

Aaron Paul-intervju, bitch

Emil Persson  |  Publicerad 2014-01-14 14:17  |  Lästid: 2 minuter

I kväll ska jag telefonintervjua Aaron Paul, mest känd för sin roll som Jesse Pinkman i Breaking bad, och som trogna bloggläsare vet blir det inte mycket större. In this life or the next.

aaron-paul

Den som trots allt inte begriper magnituden av detta kan med fördel spana in Buzzfeeds sammanställning över mönstermänniskan Aaron Pauls 2013.

För att maximera uppladdningen, samt tillskansa mig några trygga tips, gjorde jag en ”inför Aaron Paul-intervjun”-intervju med Cafés redaktionschef och fellow Breaking bad-fanatiker Markus Kylén.

Varför älskar du Aaron Paul?
– Älskar är ett starkt ord. Han förfinade visserligen Jesse Pinkmans white trash-förfall intill perfektion, men jag älskar framför allt att du älskar honom, Emil.

Aaron Paul följer upp Breaking bad-succén med att först göra totalitärt testosteronstinna Need for speed (baserad på tv-spelet och med biopremiär den 14 mars) – för att sedan porträttera Josua i Ridley Scotts film Exodus om judarnas uttåg ur Egypten, ledda av Christian ”Moses” Bale. Har det någonsin funnits en bredare skådespelare?
– Nej, ett större register har inte skådats sedan David Cross följde upp Arrested development med Alvin och gänget. Han är uppe där med Brando, Pacino och Lassgård.

Vad är viktigt att tänka på inför min intervju med Aaron Paul?
– Att du lyckas dölja din entusiasm något, och plockar in i diskmaskinen sen. Det är vår köksvecka och ELLE-redaktionen har redan klagat.

Vilken fråga får jag inte missa att ställa till Aaron Paul?
– ”Bruce Springsteen loves his Swedish fans – is that true for you as well?”

markus
Markus Kylén, redaktionschef och ordförande i Aaron Pauls svenska fanclub.

Återkommer med en rapport från intervjun – och så småningom en artikel i papperstidningen – framöver. Tills vidare tycker jag att vi alla härinne gemensamt tittar på hur det gick till när en ung och glasögonprydd Aaron Paul tappade det FULLSTÄNDIGT i en amerikansk gameshow way back when.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-01-14 23:57