Emil Persson

Emil Persson

Emil Persson

Musik, film och tv med Emil Persson

Alla talar svenska i Philadelphia

Emil Persson  |  Publicerad 2013-06-20 10:58  |  Lästid: < 1 minut

Japp. James Gandolfini har dött. Det är för jävligt.

Min bloggkollega Johannes Hobohm har redan hyllat hans filmkarriär (jag skriver särskilt under på tipsen om In the loop och Welcome to the Rileys), så därmed lämnar jag allas vår Tony Soprano därhän. Men eftersom följande foto nu sprids som en LÖPELD (ständigt denna löpeld) i sociala medier passar jag på att skicka vidare när jag ändå är här och gafflar.

Det där är alltså restaurang Holsten’s i Bloomfield, New Jersey – location för den monumentala slutscenen i Sopranos. Som en hyllning till Gandolfini har de nu reserverat bordet familjen satt vid innan allt svartnade. Fint. Sedan kan man väl diskutera vad Svampbob Fyrkant-gosedjuren i bakgrunden gör för fotots värdighet.

Nu behöver man muntras upp – och vad kan egentligen muntra upp mer än att höra Danny DeVito prata svenska?

Den nya trailern till nionde säsongen av småroliga It’s always sunny in Philadelphia har släppts och fokus ligger på stadens Sverigekoppling (Philadelphia var en svensk koloni och flaggan har blågula färger). För en Lay’s-frossande amerikan måste greppet med Bergmanflimmer och svenskt tal ändå kännas lite, ja, svinbisarrt.

The drugs do work.

http://www.youtube.com/watch?v=yNay4FWlfn8&feature=youtu.be

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-06-20 11:59