Emil Persson

Emil Persson

Emil Persson

Musik, film och tv med Emil Persson

And the Oscar goes to…

Emil Persson  |  Publicerad 2014-02-26 15:18  |  Lästid: 2 minuter

Natten mellan söndag och måndag EXPLODERAR (”går av stapeln” känns trött) Oscarsgalan på Dolby Theatre i Hollywood.

Ellen DeGeneres programleder, Kanal 9 sänder och jag bloggar hela natten lång från en lysmelkbunker i Midsommarkransen.

Den påpassligt lagde kanske minns att jag sjösatte ett liknande experiment i samband med Golden Globes (vad trevligt vi hade!) och detta blir alltså ett sätt att upprepa SUCCÉN den grejen. En möjlighet för mig att ducka tidiga måndagsmötet på redaktionen och se galan.

ellen

Man kan vänta sig ett snarlikt – för att inte säga identiskt – upplägg nu. Kontinuerliga uppdateringar under dagen. Försnack och eftersnack. Subjektiva åsikter om allt från Harvey Weinsteins misoygna aura till June Squibbs magiska insats i Nebraska.

Jag har hittills hunnit se alla betydande nominerade filmer utom Philomena och American hustle, men de ska givetvis också avverkas innan söndag. Går in mer utförligt på allting det när det drar ihop sig. Och återkommer säkert med mer generellt Oscartjatter innan helgen.

I det här läget vill jag mest bara informera om att cyberfesten alltså är HÄR på söndag och att alla är bjudna. Inte minst ni 61 000 arbetslösa som lurades till arbetsförmedlingen i dag, ni är extremt bjudna. Vaka med mig. Jag skulle aldrig behandla er så vårdslöst.

Tills vidare peppar vi med ett reaction shot på mamma Leto, som precis fått veta att hon förutsägbart nog blir sonens date på galan. Vad som pågår i Jareds ansikte kan jag inte ta ansvar för.

leto
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-02-27 13:45