Emil Persson

Emil Persson

Emil Persson

Musik, film och tv med Emil Persson

AVI€II!

Emil Persson  |  Publicerad 2013-09-25 13:11  |  Lästid: 2 minuter

I morgon kommer nya numret av Café ut i butik. Det innehåller ett tio sidor långt Aviciijobb som jag har skrivit och som redan uppmärksammats här och här. Eller, om man är lagd åt det hållet, här.

Jag reste till Ibiza för att hänga med Tim Bergling och samtidigt beskåda hans spelning på Ushuaia Ibiza Beach Hotel. Fotografen Fredrik Skogkvist var med och tog finfina bilder. En mycket angenäm upplevelse.

avicii
Klädkoden för mötet var ”posörkeps från ikoniskt, amerikanskt idrottslag som man inte har någon relation alls till”, vilket vi båda lyckligtvis uppfyllde.

Om du bara ska läsa en svensk stor intervju med Avicii i samband med släppet av hans debutalbum TRUE så tycker jag att du ska välja min, eftersom det är den enda som existerar.

Och som en bloggexklusiv bonus bjussar jag på ett extra citat som tyvärr aldrig hittade sin naturliga plats i artikeln:

Var står du politiskt?
– Jag står ingenstans, säger Tim Bergling. Seriöst. Jag har egentligen inte haft tid att sätta mig in i det. Jag har alltid jävligt mycket åsikter, och är stark i mina åsikter, men jag tror inte att det finns något parti som har alla mina åsikter. Sedan är jag aldrig i Sverige heller. Jag reser runt hela tiden. Det känns som att jag inte bor någonstans. Ibland kan jag bli intresserad av frågor och åsikter i allmänhet. Men jag har alltid sett Sverige som… jag vet inte. Speciellt nu när jag rest mellan Sverige och USA så mycket har Sveriges politik känts mycket mesigare. Det är inte lika stora frågor. I USA kan det komma sjuka förändringar och sjuka lagförslag. Republikaner och mormoner som ska sätta sig på någon. Helt sinnessjukt. I Sverige har politiken inte samma impact. Om man hoppar mellan socialdemokrater och moderater är det klart att saker kommer att ändras, men inte på samma sätt som när det står mellan en republikan och en demokrat. Det är väl det som inte gjort mig särskilt intresserad av politik. Det är mycket käbbel och tjafs om saker hela tiden, men i slutändan har svenskar det jävligt bra.

Nu ska jag levla mig vidare ut på en ny tjänsteresa. Dock inte till Ibiza, utan till Irland. #sakersomhurmycketmanänvänderochvriderpådetinteärdetminstalika

Vi hörs i helgen med den ULTRAULTIMATA uppladdningen inför Breaking bad-finalen.

Yeah, bitch.

Yeah, science.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-09-25 15:12