Emil Persson

Emil Persson

Emil Persson

Musik, film och tv med Emil Persson

Game of sofa-thrones

Emil Persson  |  Publicerad 2013-09-02 17:39  |  Lästid: 3 minuter

Ni vet hur det är när man bjuder in till bröllop och låter Oscarsbelönade kostymören Ngila Dickson figursy Sagan om ringen-inspirerade kreationer till alla 364 gästerna? Inte? Men det vet Sean Parker.

Napsterskaparen och Facebookmagnaten (gestaltad av Justin Timberlake i The social network) fick sin singer-songwriter Alexandra Lenas redan i juni, men det är först nu all information läckt ut i en Vanity Fair-exclusive. Bröllopet ägde rum i redwoodskogarna utanför Big Sur, Kalifornien och får ett genomsnittligt Valhallgille att framstå som en död efterfest med Fred Asp och illern Göran.

Artikeln avslöjar bland annat att Sean Parker sjöng Part of your world från Den lilla sjöjungfrun för sin brud – och att paret intog middagen i en tio fot hög möbelhybrid kallad ”sofa-throne”. Igen: ”sofa-throne”. Vidare var Twitterskaparen Jack Dorsey på plats och lär ha försökt övertala Sting att börja twittra, men förgäves, vilket är synd, eftersom det innebär att vi även fortsättningsvis går miste om möjligheten att skriva ”ping @Sting”.

Men nu till den viktiga frågan. Har vi bilder? Ja, vi HAR bilder! Eller, framför allt har Vanity Fair bilder. Klicka dig hit för att ta del av deras oefterhärmliga redogörelse. Eller nöj dig med att betrakta dessa glamorösa ”best of”-skärmdumpar.

lummigt

Enter: Vince Vaughn och Owen Wilson.

sean-parker

Make groom for Sean Parker. (Den tveksamma ordvitsen presenteras i samarbete med Chandler Bing.)

sting

Sting sjöng I was brought to my senses för brudparet. Men först förevigades han i en klassisk ”träffad av armborstpil i bröstet och är på väg ner för att dö på ett slagfält där Mel Gibson i argentisk skyttekung-frisyr står och gastar på tveksam skotska”-pose.

mat

Är det en cirkus? Är det en marknad på Arabiska halvön? Är det ett lajv? Är det ett it-miljardärsbröllop? Det finns ingen anledning att välja.

kyle

”Diane, det är bara redwoodträd här. Inte en enda Douglasgran så långt ögat kan nå. Dessutom har jag en massa nervgift i ansiktet. Bah.”

edward

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros-sångaren Alex Ebert var den ende som kom i sina privata kläder.

cake

Den tre meter höga tårtan matchade som brukligt stolplädarna.

triss

Triss i potentiella Mischa Barton-pojkvänner. En av dem är Sean Lennon.

ulrich

Hur skulle Gimli se ut om han rakade sig och började gå på 5:2-diet? Otroligt nog som Metallicas trummis och ex-Napsternemesis Lars Ulrich.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-10-02 16:33