Emil Persson

Emil Persson

Emil Persson

Musik, film och tv med Emil Persson

Go’ west

Emil Persson  |  Publicerad 2013-08-07 17:28  |  Lästid: < 1 minut

Dags för festival. Dags för trötta och recyclade skämt om tidszoner, fram- och baksidor, ett folktomt Södermalm och Looptroop Rockers. Dags att drämma upp en tjock köttermometer i röven på hela humor-Twitter. Dags för Way Out West.

Jo, några av de mest emotsedda artisterna har ju tyvärr ställt in i år OCKSÅ. Solange, The Roots, Azealia Banks. Men det finns fortfarande en hel del annat att luta trumhinnorna mot. Phosphorescent, Neil Young, Tame Impala, Rodriguez, Alabama Shakes, Cat Power. Med flera. Även om man nog får medge att Den Riktigt Stora Bokningen kanske uteblev i år.

Nåväl. Det kommer att bli njutbart. Hollywoodsvenskar kommer att bära Ray-Bans. Slottsskogen kommer att prunka. Medie- och reklamarpöbeln kommer att skjuta ur sig så ohemult många geotaggade Instagrambilder att X-Pro II-filtret framåt lördagen blir utbränt och söker asyl i Ecuador.

Själv tänkte jag leverera lite minirecensioner här, i den mån nätverk och 3G-uppkoppling tillåter. Den som vill kan direkt börja ladda med nedanstående spellista. Mycket nöje presenterar 20 spår krispig Way Out West-pepp.

Den låt som jag mest av allt ser fram emot att få höra live – Haims The wire – finns dock inte på Spotify än och får således finna sig i att bli inbäddad. Ordet ”the wire” är förresten nu synonymt med både världens bästa tv-serie och världens (well, just nu) bästa låt, vilket måste betraktas som mäktig utdelning för ett substantiv.

Vi hörs från Sveriges fra… Nä.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar