Annons

Emil Persson
Musik, film och tv med Emil Persson

Annons
 

Golden Globe-feber hos Café

Natten mellan söndag och måndag går Golden Globe-galan av stapeln och som en superlivesatsning en satsning ett slugt sätt för mig att få se hela galan utan att behöva göra givakt på redaktionen klockan 09.00 måndag morgon kommer jag att rapportera om tillställningen på cafe.se. (Jag var nära att skriva ”hela tjottaballongen” här, men ”hela tjottaballongen” är ett seglivat, luukskt uttryck som ju egentligen inte SVÄNGER så värst mycket och vi måste alla försöka bidra till dess minskade status.)

Annons

Blir kul, detta. Amerikanska galor är som bekant det bästa som finns, tillsammans med rödvin, Coutinho och Van Morrison-albumet His band and the street choir.

golden-globe

Jag har redan punktat ner några åsikter om nomineringarna, och de kan man spana in HÄR, men får säkert chansen att återkomma med något mer peppigt innan helgen.

Poängterar dock redan nu att du som tänkt vaka i soffan – med ett sorgligt Holidaydipp som ju koagulerar och skär sig by the MINUTE som enda sällskap – gärna får titta in här och dela denna lite triviala men ack så underbara Hollywood happening med mig.

Väl mött då.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar