Emil Persson

Emil Persson

Emil Persson

Musik, film och tv med Emil Persson

Saker en nöjesredaktör gör när han egentligen borde sätta rubrik på Jan Gradvalls tv-krönika

Emil Persson  |  Publicerad 2013-11-01 14:51  |  Lästid: 3 minuter

Den är ju vad den är, den här dagen. Någon har gjort det till en högtid att hugga lite i en pumpa, samtiden har accepterat och följden blir en fredag då arbetsnivåerna är lägre än waisten på Fred Dursts jeans.

Inte mig emot. Och eftersom jag ägnat större delen av bloggveckan åt grundlig, Kadhammarsk grävjournalistik kring den ständiga frågan om vem som är Lou Reed och vem som är Lou Bega kan jag i dag unna mig lite trams. Ju.

Det här är bilderna och gif:arna (majoriteten hämtade från kroniskt formtoppade Buzzfeed) som förgyllt de senaste fem dagarna. Min skenarbetsvecka i bilder.

visitkort

Jag insåg bland annat att det finns ett typo i ett av filmhistoriens mest klassiska ögonblick – visitkortsscenen i American psycho. (Det stavas "acquisitions".) I ren protest gick jag genast ut och släppte en morrande motorsåg nerför trappschaktet i mitt hyreshus.

salamanca

Det var Halloween. Någon klädde ut sig till Hector Salamanca från Breaking bad. De ohemult plockade ögonbrynen sänker betyget.

heisenhund

Desto mer kudos till den här snubben, som klädde ut sin HUND till Walter White. Andra änden av "designertröja på chihauhau"-spektrat och en 97 procent ren humorprodukt.

baby-blue

Att klä ut ungar till baby Jesse och baby Heisenberg ÄR ju ganska förutsägbart i dessa tider, men det får likafullt en maggropslike.

dude

Innovativare då med the one and only dude.

anigif_enhanced-buzz-15226-1382983472-40

Denna gif fick i dag min redaktörskollega Jonas Terning att skratta tills han såg saringasad ut i ansiktet. Kanske 65 gånger kollade han på loopen, Jonas. Sedan återgick han till sin egen skenarbetsdag.

anigif_enhanced-buzz-7314-1383075560-4

Vi måste också uppmärksamma lagledaren som förvägras en chest bump som INGEN förvägrats en chest bump tidigare.

anigif_enhanced-buzz-12488-1383075564-0

Samt minnas ögonblicket då Ryan Seacrest försökte high-five:a en blind snubbe. DETTA borde karvas in i pumporna, folks, inga satans taggiga leenden.

nsync

En synkad 'N Sync-outfit.

robert

Hela Robert Downey Jr:s 90-tal borde också karvas in i pumpor.

ice

Och med detta tar vi helg.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:56