Emil Persson

Emil Persson

Emil Persson

Musik, film och tv med Emil Persson

Vuxna män gör kalsongryck tillsammans

Emil Persson  |  Publicerad 2014-01-23 12:05  |  Lästid: 2 minuter

Näst efter avokadotweets finns det inget jag är så trött på som George Clooneys och Matt Damons busiga bromance. Brad Pitt – all of them. Ocean’s eleven 2001-gänget.

Nu är det Magnus Sundholm, känd från Golden Globe-juryn och smakfullt statiska bildbylines, som rapporterar om Clooneys senaste prank. Under inspelningen av The monuments men avslöjade Damon för Clooney att han försökte gå ner i vikt och envisades med att äta ”ett salladsblad” till lunch.

Clooney gjorde det alla respektabla män hade gjort i det läget: gick raka vägen till sömmerskan och bad henne att successivt lägga in Damons byxor i midjan. Ni fattar, va? Damon kämpade på med sitt salladsblad men ÄNDÅ stramade jeansen. Tossigt.

(Stoppa mig inte om ni hört den här förut för då får ni aldrig läsa den gravt antiklimaktiska avslutningen på texten och det vore ju synd.)

I snart 13 år nu har George Clooney – mannen som hellre dör i rymden än umgås med en kvinna i sin egen ålder, enligt galasäsongens hittills bästa oneliner – berättat om sina olika upptåg och practical jokes med närmast osund förtjusning. Det börjar bli lite väl mycket logement över allting.

Man ser framför sig hur Clooney står bakom ett hörn och fnissar med utsträckt hand framför munnen när Matt Damon kissar på den genomskinliga plast Clooney spänt upp över toaletten. George Clooney ÄR Lilla Fridolf.

damon-clooney”Efter tio minuter kom grisen ut ur svinstian och skrek: ’BELLMAN FES!'”

Det känns som att ”höhö”-faktorn aldrig varit högre i ett grabbgäng än i just Ocean’s eleven 2001-gänget. Det är spermabussen till Las Vegas.

Och då blir jag lite frustrerad och vill bara greppa en megafon och skrika ”MEN KLIPP DIG OCH SKAFFA DIG ETT JOBB CLOONEY!” fast det blir omedelbart problematiskt eftersom jag VET att George Clooneys roadkillgrävling är typ världshistoriens bästa kalufs och för att han ju verkligen har ett bra jobb som han sköter med den äran och för att han är rik som ett as och för att han äger hela Comosjön och för att han får gratis Nespresso och någonstans mitt bland alla dessa insikter bara imploderar ju blogginlägget fullständigt.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-01-23 12:05