Emil Persson

Emil Persson

Emil Persson

Musik, film och tv med Emil Persson

Wrecking balls

Emil Persson  |  Publicerad 2014-01-22 10:31  |  Lästid: < 1 minut
ron-jeremy

Glömmer aldrig när jag träffade Ron Jeremy på klassiska rockhaket Rainbow Bar & Grill i Los Angeles. Han är mer eller mindre inventarium där, den hårdaste mannen inom showbiz, precis som Jack Daniels-buteljerna i baren, kokainresterna på toaletten och snubben i cowboyhatt och solglasögon vid entrén.

Vid tillfället hade jag ingen riktig koll på Ron Jeremy – han var före min generation ändå – och tryckte den ludna näven utan betänkligheter (bortsett från de betänkligheter som alltid infinner sig vid åsynen av just en naturlagsvidrigt luden näve). Det var först senare som jag begrep hur många kvinnor den där handen faktiskt förlist i och kände mig OCD-besvärad.

Skit samma. Det lättaste vägen till uppmärksamhetsmässig resurrection 2014 är som bekant en viral hit – och den lättaste vägen till en viral hit är som bekant att göra en missanpassad och skev parodi på ett populärt kulturfenomen.

Att Ron Jeremy sjunger och framför Miley Cyrus Wrecking ball-video är med andra ord ett närmast laboratorieframtaget embryo till en viral hit. Greppet blir lite VÄL kalkylerat och spinndoktorerat för min smak, men den som börjar febra vid tanken på mötet mellan porrens kalaskula nummer ett och popens rivningskula nummer ett kan med fördel spana in spektaklet nedan. Ett pungkuleprekärt scenario som kanske borde ha fått heta ”Wrecking balls” i stället.

Vill särskilt tipsa om/varna för den Ridley Scott-producerade sätesbjudning som tycks pågå i Ron Jeremys navel.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-01-22 12:50